Известие

Collapse
No announcement yet.

различни проблеми на една варненска алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• различни проблеми на една варненска алфа

Здравейте!
    от близо година имам една 156,1.6 и мога със задоволство да кажа, че не ми е създавала никакви проблеми.
    Сега обаче количката реши да ми покаже, че и тя се нуждае от грижи
    Играят ми оборотите на празен ход, като понякога дори колата гасне. Ходих на елкон( в сервиза зад Киров), а след това и при Севдо. И двамата ме увериха, че видим проблем няма..само пояистване на дросела..
    Обаче проблема стои.....???
    Паралелно с това, компютъра започна да не разпознава ключа. Знам, че има публикувана такава тема , но съм доста схванат ш ръцете и се нуждая от МАЙСТОР!!
    Моля ви помогнете!!!...кажете къде да отида!

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=17090
    Ползвай търсачката или поразгледай по стари теми, ето една такава
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от seadog Покажи съобщение
      Здравейте!
      от близо година имам една 156,1.6 и мога със задоволство да кажа, че не ми е създавала никакви проблеми.
      Сега обаче количката реши да ми покаже, че и тя се нуждае от грижи
      Играят ми оборотите на празен ход, като понякога дори колата гасне. Ходих на елкон( в сервиза зад Киров), а след това и при Севдо. И двамата ме увериха, че видим проблем няма..само пояистване на дросела..
      Обаче проблема стои.....???
      Паралелно с това, компютъра започна да не разпознава ключа. Знам, че има публикувана такава тема , но съм доста схванат ш ръцете и се нуждая от МАЙСТОР!!
      Моля ви помогнете!!!...кажете къде да отида!
      Клега, ако имаш желанисе се обади - мисля че ще можем да ти помогнем 0888757558 - Иво
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Working...
      X